Agile werken met stijlvol en modulair kantoormeubilair

Modulair meubilair

In de bedrijfswereld is de scrum agile methodiek gemeengoed. Bij deze werkmethode is het van belang dat werknemers gemakkelijk en snel informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Co-creatie, daily stand-ups, scrumsessies en vormen van spontaan werkoverleg bepalen immers het succes van deze werkwijze. Zulke samenwerkingsverbanden vragen om een kantoorinrichting die meebeweegt met de behoeften op de werkvloer. Om modulair meubilair dat net zo flexibel is als de manier van werken dat het faciliteert.

Flexibiliteit ten top: zit-sta-bureaus

Het grote voordeel van zit-sta bureaus (los van de gezondheidsvoordelen) is dat elke gebruiker er comfortabel achter kan plaatsnemen. Met name bij flexplekken is het prettig wanneer het bureaublad letterlijk meebeweegt met de ideale werkhoogte van zijn gebruiker, zonder dat je aanpassingen hoeft te doen aan het frame en met gereedschap in de weer moet.

Creëer je eigen clusterwerkplekken

Om de focus te verbeteren en creativiteit te stimuleren, werken veel scrummers graag staand. Met individuele zit-sta werkplekken is het werkoppervlak in de praktijk vaak niet toereikend om effectief samen te werken. Duo zit-sta bureaus bieden in dergelijke situaties uitkomst en maken het mogelijk om gemakkelijk een clusterwerplek vorm te geven. De bureaus zitten aan elkaar vast en zijn makkelijk (en afzonderlijk) in hoogte verstelbaar. Met een druk op de knop kan een scrumteam besluiten om een staand overleg te voeren en/of kort daarop zittend weer even individueel aan de slag te gaan.

De duo zit-sta bureaus RE_Desk Duo, RE_Desk Round Duo, RE_Desk Square Duo van The Green Lab zijn niet alleen heel praktisch en stijlvol, maar ook nog eens duurzaam ontworpen en in gebruik!

Aanlandplekken

Tijdens het ene project is het aantal scrummers groter dan tijdens het andere. Ook de samenstelling van een scrumteam verandert per project en soms zelf tijdens een project. Daarnaast wisselen werknemers scrumsessies af met individuele werkzaamheden. Dit vraagt om een flexibele werkomgeving. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als het gaat om de hoeveelheid werkplekken. Voor een scrumteam worden immers regelmatig externen ingehuurd en zij moeten ergens kunnen plaatsnemen. Met aanlandplekken geef je daar gehoor aan.

Aanlandplekken zijn ook voor andere doeleinden zeer geschikt. Denk aan medewerkers van de buitendienst die tussen de bedrijven door nog even een offerte uitwerken voordat zij op klantbezoek gaan. Of een zakenrelatie die eerder op een afspraak is gearriveerd en vooraf graag nog even zijn e-mailberichten checkt.

RE_Seat Modulair geeft alle vrijheid om aanlandplekken samen te stellen zoals jij voor ogen hebt. Deze unieke, modulaire zitsystemen zijn op talloze manieren te configureren. Met dit slimme, multifunctionele meubilair creëer je in een handomdraai lounge- of werkruimtes voor korte breaks, brainstormsessies, vergaderingen en/of scrum events.

Modulair kantoormeubilair is de toekomst

Geef ruimte aan optimaal presteren, creëren en organiseren binnen je kantooromgeving met het modulaire modulair van The Green Lab. Meer weten? Maak dan een afspraak met een van onze collega’s via +31 (0)30-3690749 of ons contactformulier.

[Neem contact op]
Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen