Innovatie, duurzaamheid en functionaliteit staan bij ons centraal.

Een duurzame samenleving is niet van de een op de andere dag te realiseren. Het is een lang toekomstgericht proces. Onze eerste stap is bestaande producten te verduurzamen.

Scroll voor meer

Duurzaam meubilair voor een betere toekomst.

Als duurzaam meubelmerk bieden wij architecten en interieurontwerpers de tools om een verantwoord interieur te creëren. Wij geloven in samenwerking en creëren graag samen impact. Beschikbaar voor de projectenmarkt, maar ook in het eigen huis kunnen we ervoor zorgen dat de stoel waar je op zit van gerecycled spijkerstof is en de tafel waar je aan zit van een oude gymvloer is gemaakt. 

Bekijk onze collectie

Maatwerk voor iedereen met eerlijk materiaal en tijdloze designs.

Wij bieden een brede collectie meubels, maar maken graag circulaire interieurproducten op maat. We helpen graag om nieuwe ontwerpen te maken van verschillende afvalstromen.

Wij geloven de wereld te inspireren door mooie ontwerpen te maken van afvalmaterialen. Vanuit onze drive om circulair design te maken, werken we nauw samen met onze partners met als doel om van laagwaardige materialen hoogwaardige producten te ontwerpen. We veranderen verspilde kleding in een materiaal dat het circulaire verhaal vertelt door zijn esthetiek.

Je werkplek verduurzamen in stijl?

Vraag een offerte aan
Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen