Deze zit-sta bureaus pakken het nét even anders aan

In hoogte verstelbare bureaus

Urenlang achter elkaar zitten is niet bevorderlijk voor lichaam en geest. Voor wie duurzaam met zijn personeel wil omgaan alle reden om in zit-sta bureaus te investeren. Deze in hoogte verstelbare bureaus maken het voor gebruikers gemakkelijker om tijdens de werkdag van houding te wisselen. Geregeld staand werken is niet alleen goed voor het gestel, maar verhoogt ook de productiviteit. Toch blijken veel mensen in de praktijk minder vaak staand te werken dan wenselijk is. Ook zij die al van een zit-sta bureau gebruikmaken. Vaak is een niet-optimale bedieningsmethode hier debet aan. Wat kan er beter aan zit-sta bureaus?

Versneld verstellen

Veel handmatig te bedienen zit-sta bureaus, maar dit geldt ook voor sommige elektrisch verstelbare varianten, zijn allesbehalve snel in hoogte te verstellen. Als gevolg daarvan is het wisselen van zitten en staan in de ogen van gebruikers vaak té intensief en tijdrovend. In het begin is de motivatie er nog wel om te wachten tot het bureau op de juiste hoogte staat, maar na een aantal keer is het plezier er wel van af. Het zit-sta bureau verandert zo ongemerkt weer in een ‘normaal’ bureau, waar werknemers alleen nog maar achter zitten. De RE_Desk zit-sta bureaus van The Green Lab pakken het net even anders aan. Met een druk op de knop staat het bureaublad in slechts enkele seconden op de gewenste hoogte.

Duurzamer in gebruik en ontwerp

Voor de meeste mensen is een zit-sta bureau vooral een functioneel kantooronderdeel. Bij The Green Lab gaan we niet voorbij aan het functionele karakter, maar zijn we er wel van overtuigd dat een functioneel kantoormeubel nog altijd het verschil kan maken op het vlak van vormgeving en duurzaamheid. Daarbij kijken we zowel naar het gebruik ervan als het ontwerp. Onze zit-sta bureaus verbruiken slechts 0,1 W energie in stand-by stand dankzij de geavanceerde Zero technology. En het ontwerp? De bureaus zijn verkrijgbaar in diverse duurzame bladafwerkingen en tussenwanden. Zo is de stoffering van de akoestische tussenwanden voor de duo-werkplekken gemaakt van gerecycled textiel.

Multifunctioneel digitaal display

De RE_Desk zit-sta bureaus beschikken tot slot over een geïntegreerd display met zit/sta coach, die door middel van kleursymbolen laat weten wanneer het tijd is om te gaan staan of zitten. De gebruiker hoeft hier zelf niet bewust over na te denken en neemt hierdoor als het ware onbewust deel aan een zit-sta challenge. Dit spelmechanisme stimuleert om actiever aan de slag te gaan met het verbeteren van de werkhouding.

Verantwoorde keuze voor de toekomst

De zit-sta bureaus van The Green Lab hebben niet alleen een positieve invloed op het welzijn van je medewerkers, maar ook op het milieu. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs via 030 3690749 of bekijk ons productaanbod via onderstaande knop.

Maak kennis met onze zit-sta bureaus

Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen