Een duurzame kantoorinrichting begint hier

Steeds meer ondernemers gaan voor een duurzame kantoorinrichting. Een goede ontwikkeling, vinden we bij The Green Lab. Want duurzaam te werk gaan draagt bij aan een groenere, gezondere en betere leef- en werkomgeving. Maar wat maakt een kantoorinrichting nu eigenlijk duurzaam? En hoe bereik je dat? Lees snel verder voor de antwoorden op deze vragen.

Duurzaam indelen

De grootste kans om je kantoor te verduurzamen doet zich voor zodra je je handtekening onder een huur- of koopovereenkomst van een kantoorpand zet. Duurzaam inrichten begint in de meeste gevallen bij het maken van verantwoorde en vooruitstrevende (ver)bouwplannen. Belangrijke inrichtingsvragen zijn bijvoorbeeld:

  • Waar komen de vergaderruimtes?
  • Waar maken we werkplekken?
  • Hoe creeren we een optimale werksfeer voor werknemers?
  • Zijn er tussenwanden en andere afscheidingen nodig of juist grotere ruimtes?

 

Bij het vinden van de juiste balans daartussen kan een inrichting veel langer mee.

Zie je er tegenop om extra wanden te plaatsen? We begrijpen maar al te goed dat je (grote) bouwkundige ingrepen wilt vermijden. The Green Lab heeft hier een oplossing voor, namelijk de RE_meetingroom en de RE_Phonebooth. Deze snel te (ver)plaatsen modulaire akoestische systemen kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd en geconfigureerd om aan de specifieke behoeften van een ruimte te voldoen. Groei je uit je jasje en verhuis je naar een andere locatie? Dan verhuizen deze werkplekoplossingen gewoon met je mee.

Duurzame meubel- en materiaalkeuze

The Green Lab benadert het duurzaamheidsthema ook vanuit het (her)gebruik van materialen. Ons meubilair maakt gebruik van gerecyclede, recyclebare en natuurlijke (afval)materialen en is multifunctioneel in gebruik. We houden er in al onze ontwerpen rekening mee dat situaties of wensen kunnen veranderen. Als dat met eenvoudige aanpassingen bereikt kan worden (lees: opnieuw configureren of een onderdeel vervangen), is dat niet alleen duurzaam, maar is het ook nog eens kostenbesparend.

Een duurzame inrichting met The Green Lab

Je wilt de optimale look & feel gecombineerd met de optimale indeling en dit zo duurzaam mogelijk? Dan is The Green Lab er voor jou. We luisteren, sparren en laten je graag ervaren hoe comfortabel en mooi duurzaamheid kan zijn. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

contact
Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen