Een kantoorinterieur op basis van building blocks

Modulaire meubelassortiment

Van vastigheid naar flexibiliteit en van statisch naar dynamisch; met het modulaire meubelassortiment van The Green Lab kun je je hélemaal uitleven. Verandert er iets in de kantoorbezetting of jouw wensen, dan beweegt het meubilair daarop mee. Met een eenmalige investering zijn tot wel tien verschillende meubelopstellingen te realiseren – zonder voor elke opstelling afzonderlijk meubilair te hoeven aanschaffen. Wel zo duurzaam!

Mix ’n match met modulair kantoormeubilair

De tijd dat kantoormeubilair slechts één doel dient, is voorbij. Waarom zou de loungebank in het bedrijfsrestaurant bijvoorbeeld ook niet geschikt zijn als aanlandplek voor flexwerkers of informele overlegplek met klanten? Met die gedachte is RE_Seat Modulair ontwikkeld: een uniek zitsysteem op basis van building blocks met talloze opstellingsmogelijkheden.

RE_Seat Modulair in een notendop:

  • Gemakkelijk te (de)monteren zitelementen, leuningen en accessoires
  • Geschikt voor zowel projectgebruik als consumenten
  • Tijdloos ontwerp dat past bij elke interieurstijl
  • Optioneel: plantenbakken, tafeltjes en lampen

Mogelijkheden volop

RE_Seat Modulair is goed inzetbaar in…

  • … de lounge area. Met dit comfortabele meubilair creëer je in een handomdraai een sfeervolle, informele ruimte voor een korte break. De ideale plek om onder het genot van een kop koffie of thee te socializen met collega’s, klanten en wie er nog meer over de vloer komt.
  • … hybrid meeting area. Voor (korte) brainstormsessies, vergaderingen en scrum events is dit meubilair ideaal. Door te variëren met de positionering van de zitelementen creëer je altijd de bijpassende setting. Zo haal je met de losse opstelling van de FOUR FOCUS uitvoering het boardroom gevoel naar elke (open) ruimte. Maar plaats je de rugleuningen tegen elkaar, dan vergroot je juist de privacy en zijn ze geschikt als stilte(werk)plekken.
  • … het workcafé. Dé plek waar men samenkomt om te lunchen, even tot rust te komen en bij te praten. Zo’n ontmoetingsplein kan ook prima worden gebruikt voor daily kick-offs en andere vormen van kort werkoverleg. RE_Seat Modulair faciliteert het allemaal!

 

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen van RE_Seat Modulair:

Meet the makers!

Je werkplek verduurzamen in stijl? The Green Lab maakt het mogelijk! We laten je graag zelf ervaren hoe comfortabel en mooi duurzaamheid kan zijn. Beleef The Green Lab zelf in onze experience room (bezoek op afspraak). Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

[Neem contact op]

Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen