Flexibele werkplekoplossingen met flair

Een moderne kantoorinrichting omvat meer dan alleen een fijn bureau en een comfortabele bureaustoel. De dynamiek van vandaag vraagt ook om kantoormeubilair dat verschillende werkvormen mogelijk maakt en zich schikt naar de kantoorbezetting van die dag. De tijd dat je een vaste werkplek per medewerker hanteert en daar je kantoor op inricht, is passé en naar ons idee ook niet duurzaam. Want een groot deel van de tijd is het meubilair dan ongebruikt. Hoe je wél voor de duurzame keuze gaat, lees je hieronder.

Gezonde werkplek bieden = duurzamer personeelsbeleid

Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Daar wil je zuinig op zijn. Een fijne werkomgeving is essentieel voor de vitaliteit op de werkvloer. Vitale werknemers zijn productiever en hebben meer energie om goed en aandachtig werk te leveren. Vitaliteit zorgt daarnaast voor meer betrokkenheid en een lager ziekteverzuim. Kortom, alle reden om je kantoor zo in te richten dat werknemers zowel fysiek als mentaal gezond blijven.

Het kantoormeubilair speelt daar een belangrijke rol in. Door te investeren in zit-sta bureaus moedig je aan om het zitten regelmatig af te wisselen met staand werken. Deze wisselwerking zorgt voor een actievere werkhouding, wat nek- en rugklachten helpt voorkomen. Personeel dat gebruikmaakt van een zit-sta bureau voelt zich bovendien energieker en meer gefocust. Ook fijn: doordat je deze bureaus eenvoudig in hoogte verstelt, kan iedere medewerker die erachter plaatsneemt het bureau op de gewenste werkhoogte zetten. Handig wanneer je parttimers in dienst hebt, (een deel van) je personeel hybride werkt en je iedereen op de werkvloer een fijne aanlandplek wilt kunnen bieden.

 

Mix ‘n Match met multifunctioneel meubilair

Wil je medewerkers betrokken en gemotiveerd houden? Met een flexibele kantoorinrichting bied je de ruimte aan hard werken én de broodnodige rustmomenten. Voor dat doel hebben wij de RE_Seat Modulair in onze collectie. Dit zitsysteem biedt eindeloze opstellingsmogelijkheden. Alle onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en herconfigureren. Daarnaast kunnen er bijpassende onderdelen zoals plantenbakken, tafeltjes en lampen worden toegevoegd. Na herschikken is het meubilair weer als nieuw. Je kunt voor verschillende kantoorsettingen jouw meubilair samenstellen, zonder voor elk gebruik afzonderlijk meubilair te hoeven aanschaffen.

RE_Seat Modulair

Flexwerkplekken, zonder (grote) bouwkundige ingrepen

Door flexwerkplekken te creëren, kiezen medewerkers zelf de ideale omstandigheden om productief te werken. Deze flexwerkplekken zijn op meerdere manieren in te zetten, bijvoorbeeld als individuele werkplekken, plekken om samen te werken aan een project, te overleggen of de dagelijkse agile stand-up te doen met collega’s.

Dit is zowel op kleine als grote schaal te realiseren. Zo hebben wij de RE_Seat Basecamp: de ideale kantoortreinbank. Dit meubilair kan worden ingezet voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld lunch of een (kort) 1-op-1-overleg. Voor meer afgebakend werken, privacy en langere overlegmomenten kun je denken aan akoestische belcellen, zoals de RE_Phonebooth, of zelfs volwaardige meeting rooms (RE_meetingroom), verkrijgbaar in small, medium en large uitvoeringen. Deze flexwerkplekken zijn zonder (grote) bouwkundige ingrepen te plaatsen én te verplaatsen. En daarmee dé duurzame keuze. Neem je intrek in een ander kantoor, dan verhuizen deze werkplekoplossingen gewoon met je mee.

Akoestiek

Kies ook voor een flexibele kantoorinrichting

Je werkplek verduurzamen in stijl? Verhoog de productiviteit en werksfeer in je kantoor met de flexibele werkplekoplossingen van The Green Lab. Stuk voor stuk duurzaam gefabriceerd én in gebruik. En: áltijd passend bij de dynamiek die je voor ogen hebt.

Meer weten? Maak dan een afspraak met een van onze collega’s via 030 3690749 of vul ons contactformulier in.

Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen