Hoofdkantoor Woonzorg Nederland

The Green Lab x Woonzorg Nederland

Het hoofdkantoor van Woonzorg Nederland heeft een nieuw interieurontwerp gekregen. Niet alleen alle nieuwe werkplekken, maar ook de akoestische oplossingen in de brainstormruimte zijn van The Green Lab. En dat maakt ons ongelofelijk trots.

Brainstormruimte

In de brainstormruimte hebben we met onze materialen en stoffen het verschil kunnen maken op akoestisch vlak. Bestond de ruimte voorheen uit alleen maar ‘harde’ oppervlaktes die het geluid weerkaatsten, in het nieuwe ontwerp zijn hier diverse akoestische oplossingen gekomen. Zo hebben we de vloer, plafond, meubilair en zelfs de wanden voorzien van akoestische panelen die zijn gemaakt van een stof vervaardigd uit gerecyclede petflessen.

Multi-inzetbaar

De brainstorm ruimte is na de make-over volop in gebruik. De panelen op de wanden zijn in diverse formaten aangebracht, zodat het bijna een artwork genoemd mag worden. Ons meubilair laat zich makkelijk door de ruimte verplaatsen, zodat het multi-inzetbaar is. Bijvoorbeeld als een arena voor presentaties aan grote groepen. Of juist in een opstelling waarmee teams in een kleinere setting kunnen brainstormen. De losse verrijdbare schermen bevatten een white board, maar dienen tegelijk ook als geluidsbuffer.

Het ontwerp voor Woonzorg Nederland is tot stand gekomen in samenwerking met Bureau vandervorm. 

Het nieuw ingerichte kantoor van Woonzorg Nederland biedt vast inspiratie, maar wil je weten hoe wij onze duurzame meubels zouden toepassen in jouw werkplekomgeving? We komen graag een keer langs!

Klik hier om een afspraak te maken.

Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen