Vergroening van de werkplekomgeving

Experts op het gebied van duurzaamheid

Wij durven onszelf inmiddels wel experts te noemen op het gebied van duurzaamheid. En wij delen die kennis natuurlijk maar al te graag! Want hey, delen is vermenigvuldigen. Daarom staan wij ondernemers bij met raad en daad op het gebied van de vergroening van de werkplekomgeving. Fijn voor de wereld, fijn voor het team. Daarom delen we hier vast wat food for thought.

Food for thought

De grootste winst valt al te behalen zodra je aan de slag gaat met het ontwerp. Duurzaamheid start namelijk bij het maken van de juiste ontwerpkeuzes.
Stel jezelf de volgende vragen:

  • Hoe creëren we een optimale werksfeer voor werknemers?
  • Waar komen de vergaderruimtes? Dienen deze alleen voor overleg, of wil je daar ook kunnen samenwerken?
  • Waar maken we werkplekken? Zijn dit vaste werkplekken of komen er ook aanland-werkplekken?
  • Zijn er tussenwanden en andere afscheidingen nodig of juist grotere ruimtes?

Veranderende situaties

Door hier op voorhand al de juiste overwegingen te maken, gaat een werkplekomgeving veel langer mee. Uiteraard zit duurzaamheid niet alleen in een efficiënte inrichting. Met hergebruik van materialen en meubilair valt ook veel winst te behalen. Wanneer wij meedenken met een ontwerp, houden wij er altijd rekening mee dat situaties en wensen kunnen veranderen. Zo werkt dat nou eenmaal in een bedrijf. Als dat met eenvoudige aanpassingen bereikt kan worden (zoals bijvoorbeeld uitschuifbare bureaus), is dat duurzaam én kostenbesparend. Win-win als je het ons vraagt!

Neem contact op zodat we met je mee kunnen denken over jouw duurzame werkplekomgeving!

contact
Volg ons op insta Collectie bekijken Product bekijken Lezen